Fin tradisjon etter koronaen.

Fin tradisjon etter koronaen.

 

Valdres Gatebil feirer 17. mai. -Bli med på festlighetene (se her) forteller Lars Isachsen Jemterud.

COVID-19-pandemien har satt sitt preg på feiringen av Norges Grunnlovsdag, 17. mai, og Valdres var intet unntak. En elsket tradisjon ser imidlertid ut til å bestå. «Valdres Gatebil» har gjorde seg bemerket med sine imponerende 17. mai-opptog, og kravet om deltakelse i år har vært overveldende.

Lars Isachsen Jemterud, som representerer Valdres Gatebil, deler at de har mottatt en rekke henvendelser angående årets 17. mai-arrangement. Folk gleder seg til å være med på prosesjonen og oppleve den unike atmosfæren den bringer.

Se og lytt til Lars Isachsen Jemterud mens han forteller om prosesjonen, som starter klokken 14.30 fra Amfi Valdres i Leira, i videoen lenket over.

 

 

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eighteen − seventeen =