Her blir det liv!

Torstein Døvre Valdresbil
Tre dager med markedshandel og trivelige folk i Fagernes!
 -Valdresmarken, er for mange en etterlengtede begivenhet, som vil finne sted i parken på Fagernes den 27. til 30. juli. Arrangementet byr på tre dager med spennende markedshandel og en hyggelig atmosfære som tiltrekker seg et bredt spekter av besøkende.
Bildet over: Torstein Døvre og ValdresBil er med og arrangerer Valdres marken.

Bergstrøms Tivoli vil være til stede for å tilføre ekstra glede og underholdning til arrangementet, mens ValdresBil vil flytte «hele» bil- og campingbutikk til plassen. Det vil også bli oppsatt boder, og de som ønsker å selge eller bytte bort varer er oppfordret til å kontakte Petter Bergstrøm, opplyser Torstein Døvre, daglig leder i ValdresBil.

Arrangørene forventer flere tusen besøkende, og mulighetene for hyggelig markedsmoro og gode kjøp hos utstillerne er absolutt til stede, ifølge arrangøren.

Valdresmarken har en stolt historie som strekker seg tilbake til 1966, da det ble arrangert for første gang under navnet «Strandefjorddagene». Fagernes Idrettslag (FIL) har vært medarrangør siden 1968 og er det fortsatt.

Det er gratis inngang på Valdresmarken. 

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 + eight =