-En får ikke «Wegovy»-resultat (slankemedisin red.anm.) i vektnedgang etter et par pølser.
Thorbjørn Andreas Abrahamsen, er 5. generasjons pølsemaker i Larvik. Han driver Th. A. Abrahamsen Kjøttforetning i Kongegata i «bakkebyen», som er Vestfold’s eneste slakterforretning.
-Sommeren er tiden for grilling, men mange mener at mye av de grillede godsakene ikke er bra for verken hjertet eller BMI-indeksen. Det har vi gjort noe med, forteller den populære pølsemakeren som også driver med catering og grill eventer.
Thorbjørn A. Abrahamsen og hans team jobber kontinuerlig med å utvikle nye oppskrifter og smaker i butikken sin. Årets suksess er «Slankepølsa». Denne pølsen har den tradisjonelle «knekken» når man biter i den, samtidig som den er saftig og smakfull. Oppskriften er med storfe og kyllingkjøtt. Den er uten svinekjøtt og at det er mindre salt i pølsa er erstattet med urter. Slankepølsa er uten gluten og laktose og er tilsatt rotgrønnsaker (!).
-«Slankepølsa» har blitt populær, men en får ikke «Wegovy»-resultat (slankemedisin red.anm.) i vektnedgang etter et par pølser. Likevel kan jeg garantere at du blir både blid, mett og fornøyd etter å ha spist noen av disse pølsene, avslutter den humørfylte og populære pølsemakeren praten, før han igjen drar på kveldsjobb for å grille og underholde på enda en sommerfest.