Slankepølse til feriefolket.

Slankepølse til feriefolket.

-En får ikke «Wegovy»-resultat (slankemedisin red.anm.) i vektnedgang etter et par pølser.

Thorbjørn Andreas Abrahamsen, er 5. generasjons pølsemaker i Larvik. Han driver Th. A. Abrahamsen Kjøttforetning i Kongegata i «bakkebyen», som er  Vestfold’s eneste slakterforretning.

-Sommeren er tiden for grilling, men mange mener at mye av de grillede godsakene  ikke er bra for verken hjertet eller BMI-indeksen. Det har vi gjort noe med, forteller den populære pølsemakeren som også driver med catering og grill eventer.

Thorbjørn A. Abrahamsen og hans team jobber kontinuerlig med å utvikle nye oppskrifter og smaker i butikken sin. Årets suksess er «Slankepølsa». Denne pølsen har den tradisjonelle «knekken» når man biter i den, samtidig som den er saftig og smakfull. Oppskriften er med storfe og kyllingkjøtt. Den er uten svinekjøtt og at det er mindre salt i pølsa er erstattet med urter. Slankepølsa er uten gluten og laktose og er tilsatt rotgrønnsaker (!).

-«Slankepølsa» har blitt populær, men en får ikke «Wegovy»-resultat (slankemedisin red.anm.) i vektnedgang etter et par pølser. Likevel kan jeg garantere at du blir både blid, mett og fornøyd etter å ha spist noen av disse pølsene, avslutter den humørfylte og populære pølsemakeren praten, før han igjen drar på kveldsjobb for å grille og underholde på enda en sommerfest.

Om du vil støtte Langsveien.no sitt engasjement og mangfold sier vi TUSEN TAKK for en abonnent til. Klikk her

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

fourteen + seventeen =