Han trollbandt publikum.

Han trollbandt publikum.

Odd Nordstoga leverte en minneverdig opptreden under Solefallkonserten på Jaslangen. Til tross for at solnedgangen glimret med sitt fravær, var det spilleglede og varme fra Nordstoga og hans eminente musikere, som fikk publikum til å storkose seg i den grå sommerkvelden.

Om du vil støtte Langsveien.no sitt lokale engasjement og mangfold sier vi TUSEN TAKK for en abonnent til. Klikk her

Bildet over: Ordfører Haldor Ødegård (til venstre) i Vestre Slidre kommune og daglig leder for Hilme, Knut Aastad Bråten ønsket publikum velkommen til konserten.

Like før konserten startet var det solid regnvær, men heldigvis ble publikum bare berørt av noen få drypp og litt vind i løpet av den flotte forestillingen på stølen til Ingebjørg og Magne Moe.

Solefallskonserten på stølslaget Jaslangen i Vestre Slidre er en tradisjon under Jørn Hilme-stemnet, og det var andre gangen Odd Nordstoga sto på scenen foran det naturskjønne amfiet med brisk og lyng.

Nordstoga trollbandt publikum med et variert utvalg av låter. Fra rolige ballader til energiske folkemusikktoner, tok han publikum med på en reise gjennom sitt musikalske landskap og selvfølgelig var det signaturlåta om den hylende grisen som avsluttet konserten.

Tross værutfordringene klarte Odd Nordstoga og hans band å skape en varm og koselig atmosfære. Publikum lot seg rive med av musikkens kraft og levende framføring med bla. «skrukkeflygelspill» av beste sort og små historier mellom låtene. Regntøy og jerven-duker var ingen hindring for den musikalske varmen fra scenen.

Solefallskonserten med Odd Nordstoga på Jaslangen vil definitivt bli husket som en av høydepunktene under årets Jørn Hilme-stemne. Nordstoga beviste nok en gang at han er spillemann av beste sort!
Røn Musikklag stod for trakteringen på Jaslangen.

Musikantene lot baryton og saxofon være hjemme.

Godt med rømme og syltetøy på.Tidligere års trafikkutfordinger er en sagablott. Nok parkeringsplasser og åpne bommer på støsviddda.

Tåka lå lavt og publikum hadde god oversikt og god lyd under konserten.

Rigmor Tveit Orderdalen og Grete Jorun Engen var godt kledd og storkosa seg i lyngen.
Ingvild og Astrid Haadem hadde oversikten og god lyd.
Høre/Vestre-Slidre Røde Kors var tilstede. Terje Lauvhaug og Kjell Magne Snortheimsmoen hadde en rolig kveld.
-Må lykken gro som gresset bak…
Fin kveld for tørr bjørkeved i ovnen.

 

Og så kom regnet tilbake
Klikk på bildet for å se videointervjuet med Odd Nordstoga på Jaslangen.

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

18 + 10 =