Trollrock-moroa og -gleden er over for denne gang.

Rotlaus Foto Stina Heimsvik

Trollrock 2023 avsluttet med et ekstatisk crescendo da Åge og Sambandet inntok scenen foran over 5000 tilfredse publikummere lørdag natt. Fotograf Stina Heimsvik fanget øyeblikkene med en fantastisk fotoserie som dokumenterer festivalens høydepunkter.

Etter å ha brakt liv til Beitostølen Skistadion i flere dager, gjenstår nå kun enkelte tilhengere å flytte før festivalområdet blir stille. Ca. 180 frivillige har sammen skapt et vellykket arrangement som vil leve videre i minnene til både artister og publikum.

Festivalens suksess var tydelig både økonomisk og når det gjaldt antall besøkende. Lørdagens program med Rotlaus og Åge trakk en imponerende mengde på over 5000 mennesker, som er en betydelig oppslutning i Trollrock-sammenheng. Marit Larsens opptreden satte en sjarmerende og stillferdig tone som ble satt stor pris på av både publikum og arrangører. Highasakits opptreden og sceneproduksjon tilførte festivalen en ny dimensjon og ga publikum en opplevelse som virkelig ga valuta for billetten.

Festivalgeneral Trond Rogne, som har ledet det imponerende «døgnet rundt»-arbeidet i ti dager, strålte av glede etter gjennomføringen av festivalen som han beskrev som godt over snittet av tidligere festivaler.

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eight + 2 =