Elefantene har landet og markedet er over for denne gang.

Bergstrøm Tvioli sin karusell med Dumbo i lufta

Valdresmarken 2023 har nok satt sitt preg på bygdebyen i helgen, og gav de lokale og tilreisende en trivelig avveksling i ferietiden.

Bildet over: Elefanten «Dumbo» har landet og Bergstrøm Tivoli har igjen spredd både glede og spenning til de besøkende.

Kremmerne har pakket sammen bodene sine og reist hjem, mens flere biler, bobiler og annet kjøretøy har fått nye eiere. De har satt kursen mot nye eventyr både i og utenfor dalføret.

Fagernes og Valdresbil på Spikarmoen deltok med stor stand på Valdres arken. De har blitt et sentralt sted for kjøpere av bobiler og campingvogner for Østlandet. Folk fra fjern og nær kommer til Valdresbil for både gode priser og ikke minst oppfølging og service som er Valdres verdig. Anders Nataniel Dahl (bildet over) var fornøyd med både besøk og salg. Bobilen han står foran var med Mercedesmotor, bakhjulsdrift og «all verdens luksus» var tatt inn i innbytte og hadde en utsalgspris på 1 900 000,-.
Arild Heine i Valdres Skinn og Ull er Valdresambassadør av beste sort. Han er tilstede med sine kvalitets produkter over store deler av sør-norge der det er messer og handel.
Valdres Gatebil er noe av det beste Valdres har å by på til ungdom. De fikk også fått presentert seg med både biler og hva de driver med på Valdresmarken. 
Valdres Gatebil er noe av det beste Valdres har å by på til ungdom. De fikk også presentert seg med både ladaene sin og hva de driver med på Valdresmarken. (Les mer om klubben her)
Bildet over: Valdres Gatebil har også fått presentert seg på sitt beste.
Magnus Hestkinn Storsveen (t v) og Gjermund Hagebråten solgte både stickers og klær med Valdres Gatebil logoer.
Fargerke paraplyer, luer og masker var populært på årets Valdresmarken.
Ca 15-20 boder med er variert utvalg i Parken og oppholdsvær gjorde noe med både humøret og handel til alle.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

seven + nineteen =