Skigarden varer «evig».

Skigarden varer "evig".

Ting forandrer seg. Det gjør også tradisjonen med å sette opp skigarder av splitta tømmerstokker som ikke varer evig.Grobakken

Hans Jørgen Sæteråsen fra Sørskogbygda er en pålitelig håndverker, med solid erfaring innen lafting og oppsetting av tradisjonelle skigarder i over 22 år. Selv om en skigard har sin sjarm, er det ingen hemmelighet at den ikke varer evig. Likevel er det en spesiell skigard han har skapt som ser ut til å stå imot tidens tann.

Erfaringene hans med kunder både i travle bymiljøer og på landet førte til en banebrytende innsikt. Den tradisjonelle skigarden av gran var ikke alltid riktig å sette opp i urbane miljøer. Dette trigget en idé i Sæteråsen, som etter en runde med tømmerblyanten og et besøk hos Kynna Bruk, satte planen ut i livet. Resultatet var utviklingen av maskiner og produksjonen av robuste impregnerte rundstokker av furu. Den «nye» skigarden finner nå sin plass både i urbane områder og på landsbygda.

Utforsk de slitesterke rundstokkskigardene på skigarden.no, og se en moderne vri på en tradisjonell praksis.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nineteen − eleven =