Hele Valdres kan være stolte av, og la seg inspirere av bandet.

Hele Valdres kan være stolte av, og la seg inspirere av bandet.

Nord Aurdal kommune har nylig tildelt bandet «Oppvask – Strandefjorden Sang og Rytme» kulturprisen for året 2023. Som takk for prisen leverte bandet en minneverdig konsert under kommunestyremøtet den 6. september.

Bak på bildet over: Ivar, Anne Lise,Trond,Elianne, Liv, Mette, Kjetil, Marit S, Ole Arnt. Fremst f.v står Anne Grethe og Marit P.

Artikkelen fortsetter under videoen.

De som var til stede fikk oppleve en ekte sang- og spillglede som strålte fra hjertet til bandets medlemmer. Såvel soloprestasjoner som korsang imponerte de frammøtte. Ivar Ødegård (til høyre på bildet over), både akkompagnerte bandet på gitar og leverte en fantastisk solosang, har tidligere utmerket seg i talentkonkurransen i Hamar. Dette førte den gang til topplasseringer og sjanse til å spille konsert sammen med den anerkjente musikeren Ivar Simastuen

«Oppvask – Strandefjorden Sang og Rytme» er en sammenslutning av talentfulle medlemmer fra hele Valdres-området. De møtes ukentlig på Leira for å øve og har delt sin musikkglede i omtrent 30 år. Bente Hove Pedersen Stundal (til venstre på bildet over) har stått i spissen for bandet som både dirigent og leder de siste 8 årene. Hun fortalte til Langsveien.no at gruppen allerede har begynt å planlegge «KanErVilFestIValdres» for neste sommer. Festivalen vil by på et bredere spekter av kulturelle aktiviteter, inkludert teater og kunst.

«Oppvask – Strandefjorden Sang og Rytme» har et velfortjent rykte for sitt sterke engasjement, samhold og gode humør når de synger og spiller. Hele Valdres kan både være stolte og la seg inspirere av dem .

De folkevalgte i kommunen var tydeligvis begeistret for besøket under kommunestyremøtet og ordfører Knut Arne Fjelltun (Sp) overrakte kinobilletter som en ekstra takk for bandets fantastiske opptreden etter konserten.

Likte du det du så og leste i artikkelen. -Det koster kun kr 1,. pr dag å støtte Langsveien.no med et abonnement. Klikk her

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

seventeen − 7 =