Åpen kirke hver onsdag framover.

Åpen kirke hver onsdag framover.

Skrautvålskyrkja har nylig gjennomgått en omfattende renovering av bla. kirkegården som har blitt utvidet og fått nytt gjerde. Det ble feiret med en trivelig gjenåpningsseremoni, hvor alle i bygda var velkommen 3. september.

Bildet over: Skrautvål sokneråd. Fra venstre: Rolf Rogstad, Kristine Inderhaug, Knut Ove Hennum,Bodil Ulstølen, Håvard Meisdalshagen, Marit Trøen, Aud Irene Lyseng og Ellen Brenne.

Ordfører Knut Arne Fjelltum holdt hilsningstale og sokneprestene Kristine Inderhaug og Jostein Enger sørget for både dagens tekst og god tale i gudstjenesten.

Talere delte inspirerende ord, hilsener ble utvekslet, og det var fantastisk sang utført av Monica Korsli Solberg og Jostein Halden. Klokkespillerene med de håndholdte klokken imponerte også med sitt velklingende spill.

Leder av Skrautvål sokneråd, Håvard Meisdalshagen (bildet over) sa i sin tale at feståpningen var begynnelsen på noe nytt og spennende. Skrautvål kirke skal ikke lenger bare være et sted for messer og gravferder, men også en møteplass for alle i bygda, både formelt og uformelt. Fra og med september vil kirken være åpen på dagtid hver onsdag, slik at folk kan ta seg en tur inn og nyte roen og skjønnheten den har å tilby.

 

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

four − 3 =