Gratulerer med fag- og svennebrevene.

Gratulerer med fag- og svennebrevene.

Artikkelen er under oppdatering.

Det var utdeling av fag- og svennebrev på Valdres Vidaregåande skule 10. november. Ordfører i Vang kommune Jøran Ødegård Lunde representerte valdreskommunene og fylkestingrepresentant Vegard Riseng var fylket sin representant. De overrakte de tydelige bevisene til de 46 faglærte. (Stor fotoserie videre i artikkelen)

Hvis du tar utdanning i et av de tradisjonelle håndverksfagene, får du som regel svennebrev. Fagbrev får du dersom du tar en utdanning innen ulike yrker i industrien og i noen håndverksfag. I fag der industribedrifter har tatt over for håndverket, får du nå fagbrev.

Langsveien.no ønsker flere abonnenter. -Det koster kun kr.1.- pr. dag. Klikk gjerne her.

Langsveien.no ønsker flere abonnenter. -Det koster kun kr.1.- pr. dag. Klikk gjerne her.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

thirteen − 10 =