Det dufter ferskt bakverk.

Det dufter ferskt bakverk.

Bakeriet i Valdres sprer duften av ferske bakverk i AMFI Valdres.

Ved inngangen til AMFI Valdres på Leira har det denne uken dukket opp duft av nybakte godsaker. Bakeriet i Valdres har etablert et utsalg med et fristende utvalg av gjærbakst, påsmurt og kaffe.

Daglig leder, Vegard Bøe (til venstre på bildet over)  fra Rogne i Øystre Slidre, deler entusiastisk med nettavisa Langsveien.no at utsalget vil være åpent fram til nyttår. Etter dette vil nye leietakere innta lokalene, men Bakeriet i Valdres ser allerede fram til å vurdere nye etableringsmuligheter i nærområdet.

Senterleder Bård Slette (til høyre på bildet) uttrykker stor tilfredshet med å ha fått Bakeriet i Valdres som leietager. Kundene setter pris på muligheten til å handle ferske bakevarer «i farten» mens de besøker senteret. Dette initiativet legger til rette for en herlig smaksopplevelse og praktisk handel for alle besøkende på AMFI Valdres.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

17 + five =