Fakkeltog i Valdres

Fakkeltog i Valdres

Den 20. januar klokken 16:00 skjer det på Skiferplassen i Fagernes. Da kan alle som vil vise støtte til det palestinske folket delta. Etter appeller tar fakkeltoget en runde gjennom Fagernes sentrum før avslutning ved Skiferplassen. Fakler er tilgjengelige for kjøp til en symbolsk sum (betaling via Vipps før arrangementet), og det foreslås at barn deltar med lanterner eller trygge levende lys som må medbringes hjemmefra.

Bildet over: Varaordfører i Øystre Slidre kommune One Enerud (SV) er en av de sm skal holde appell på Skiferplassen i Fagernes 20. januar.

Blant talerne på arrangementet finner vi Aina Merete Karijord fra Raudt Valdres, Ottar Uglum fra Palestinekomitéen Oppland, og One Enerud fra Øystre Slidre SV. Alle er velkommen til en fredfull markering for rettferdighet – for et fritt Palestina! 🇵🇸 Arrangementet er et samarbeid mellom Raudt Valdres, Palestinakomiteen Oppland og Øystre Slidre SV.

Mere om arrangementet her: https://m.facebook.com/events/196728273465764/

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 × 2 =