«Penga eller livet»!

"Penga eller livet"!

Inntektene som tilfaller norske kommuner er avgjørende for å sikre likeverdige tjenester, uavhengig av bostedssted i Norge. Ordfører Birgitte Gulla Løken (H) i Larvik kommune påpeker at disse inntektene ikke er rettferdig fordelt.

Larvik, under ledelse av Birgitte Gulla Løken, er vertskap for det kommende «inntektsseminaret» den 22. januar, støttet av 31 deltakende kommuner. Under lokalsamfunnskonferansen 2023 på Gardermoen avslørte ordføreren på over 100 kommuner har meldt seg på seminaret.

I det eksklusive videointervjuet på konferansen konfronterer Larvik-ordføreren Kommunal- og distriktsminister Erling Sande, etter at hun var en av deltagerne i paneldebatten.

Panelet under debatten fra venstre:   Rune Støstad, Stortingsrepresentant / Medlem av kommunalkomiteen (AP), Thobias Drevland Lund, Stortingsrepresentant (R), Birgit Oline Kjerstad, Stortingsrepresentant (SV), Heidi Greni, Stortingsrepresentant (SP), ordfører i Lebesby kommune Sigurd Rafaelsen, som også er leder i Naturressurskommunene (AP), og ordfører i LArvik kommune Birgitte Gulla Løken(H)

Foto, video og tekst: Roy Myrland/www.langsveien.no 

         

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

9 + five =