Vil du slippe å reise til Oslo med «lua i hånda»?

Vil du slippe å reise til Oslo med "lua i hånda"?

Svein Olav Agnalt (bildet over) fra Østfold leder Lokalsamfunnsforeningen som ble etableret 2009. Foreningen dedikerer seg til fremme av lokaldemokrati og desentralisering. 14. og 15. januar arrangeres Lokalsamfunnskonferansen på Gardermoen.

Med et sterkt engasjement for å delta i debatten om kommunestrukturen og det lokale folkestyret, står foreningen imot tvangssammenslutning av kommuner.

Initiativet til denne organisasjonen ble tatt av en sammensatt gruppeordførere fra ulike politiske partier representert på Stortinget. Lokalsamfunnsforeningen organiserer ikke bare kommuner og fylkeskommuner, men også frittstående institusjoner.

Deres formål og hensikt er å opprettholde et sterkt lokaldemokrati, og de legger vekt på betydningen av å bevare det lokale selvstyret. Lokalsamfunnsforeningen sitt engasjement for å sikre en felles debatt om kommunestruktur og lokale beslutningsprosesser er deres mål.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 × four =