Godt caravansalg i januar.

Godt caravansalg i januar.

ValdresBil’s caravanavdeling trekker kunder fra hele landet til Fagernes.

ValdresBil sin caravanavdeling gjør seg bemerket i det nye året, når kunder fra hele landet strømmer til Fagernes for å utforske og kjøpe bobil eller campingvogn. Bare tre uker inn i året, har de allerede solgt flere campingvogner og bobiler»

Bildet over fra venstre: Anders Nataniel Dahl, Lars Håvard Bakkom og Kenneth Berg i ValdresBil sin caravanavdeling. 

Anders N. Dahl, salgssjef for bobiler og campingvogner forteller:  -«Vi selger bra med både bobiler og campingvogner og både nye kjøpere og ettermarkedet er aktive.  Fra Kirkenes i nord til Sørlandet i sør ruller vogner og bobiler ut fra Valdres. Flertallet av kundene våre som ikke bor i Valdres er vestlendinger, og mye av årsaken til det er E16, som gir en «direktelinje» til Bergen og Sogn.»

Markedsføringen av vognene og bilene skjer via internett og Finn.no, sånn sett sikrer vi salget etter at kunden har ringt oss og det skiller oss muligens ut i forhold til våre konkurrenter, sier Kenneth Berg. Han er butikksjef i den velassorterte utstyrsbutikken som ligger vegg i vegg med den store salgshallen på Spikarmoen ved Fagernes.

Lars Håvard Bakkom, som har ansvaret for ettermarkedet forteller: -Vi i den lille staben i ValdresBil’s caravanavdeling, skiller oss ikke bare ut med at vi har et mangfoldige utvalg. Vi er også selv aktive campere. De erfaringene vi opparbeidet oss, deler vi med kundekontakten både i forbindelse med salg, men også råd og veiledning når kundene er på tur og bruker produktene.

 

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

three × two =