Den flygende valdris.

Den flygende valdris.

Nicolai Wangensteen fra Vang i Valdres, har markert seg som en av landets største talenter innen snøscootercross i aldersgruppen 14-16 år.

Til tross for en sesong som har vært preget av en skade (røntgenbildet) , har Nikolai vist en imponerende innsats både på og utenfor banen. Han har konkurrert i Sverige og investert utallige timer på Magistadåsen, hvor han har trent intenst for å holde formen ved like.

Denne helgen står han klar i Alta for å delta i NM i snøscootercross, hvor han vil konkurrere på sin 600 ccm scooter. (Se fra treningene her)  Til tross for tøffe konkurrenter fra nordlige breddegrader og Finland, har Nicolai fremdeles ambisjoner om å sikre en pallplass. Han vet at veien til suksess krever mer enn bare talent; det krever også dedikasjon, hardt arbeid og en sterk fysisk form. Derfor har han trent styrke- og kondisjonstrening for å være best mulig rustet til å takle de krevende løypene på snøscooterbanen.

For Nicolai er dette mer enn bare en konkurranse; det er en mulighet til å representere seg selv og sitt hjemsted på en nasjonal scene. Han bærer med seg stoltheten fra Vang i Valdres og er fast bestemt på å gi alt han har for å oppnå suksess på banen. Med et fokusert sinn og et brennende ønske om å lykkes, er Nicolai Wangensteen klar til å utfordre grensene og kjempe for å nå sitt fulle potensiale denne helgen i Alta.

https://www.facebook.com/100005927354115/videos/788969302719203/

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eleven − eleven =