Skikkelig vårstemning!

Skikkelig vårstemning!

Lørdag og søndag ser ut til å bli en fantastisk dag på Vaset og i resten av Valdres. Sola ser ut til å skulle skinne fra skyfri himmel og det er store mengder snø i fjellet i flg yr.no.

Det populære skiheisanlegget på Vaset i Vestre-Slidre kommune er ledet av Olav Brenna Hansen (bildet over) er et av stedene som våren i fjellet kan nytes. Vaset Skiheiser vil holde åpent i helgene tom. 1. mai helgen, om snøen holder. Åpningstider er 10.00-16.00.

Vaset Skiheiser er ikke bare et yndet sted for fastboende og deltidsbeboere, men også et mye besøkt reisemål for barneskoleelever fra store deler av Sør-Norge. Her får de oppleve gleden av å stå på ski og leke i snøen, som leirskole-elver på Brennabu Leirskole.

Både kjelkeaking og park er åpent denne helgen, slik at alle kan nyte de siste vinteraktivitetene før våren for alvor gjøre sitt inntog. Og for de som trenger å varme seg inne, er varmestua åpen med nybakt bakverk og god stemning.

Det er herlige opplevelser i fjellheimen på Vaset nå, hvor vårsolen og snøen sammen skaper magisk stemning for unge og gamle!

Webkameraer her:

https://www.brennabu.no/vaeret/#weather-1

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 × 4 =