Meir straum til el bil folka på Beitostølen òg

Meir straum til el bil folka på Beitostølen òg

El-bilane tek over marknaden, og ladestasjonar frå nord til sør blir sett stadig opp for å dekkja behovet for å fylla batteria.

 Annonsører: Valdres Frukt og Grønt As Wangensten As og Grønolen FjellgardFirmaet Kim Steinsholt frå Lardal i Larvik kommune har 19 (!) lag som byggjer solide fundament til lade-eneheter over heile landet. Firmaet har òg oppdraget ved Kiwi på Beitostølen, der det blir sett  opp 6 ladepunkt. Det er berekna at ladestasjonen skal vera i funksjon om snaue 14. dagar.  Kjell Gunnar Staakkan i gravemaskina er busett i Skien, og stortrivst med anleggslivet som føreset at han bur i bubil 2-3 veker på dei ulike stadene han byggjer fundament.  Med seg som hjelpemann har han Marcel Stankowski, som både lærar norsk og grunnarbeid Noreg rundt.

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

two + eighteen =