Friluftsentusiast utenom det vanlige flyr høyt og er sprek som få.

Friluftsentusiast utenom det vanlige flyr høyt og er sprek som få.

Om det er sommer eller vinter spiller ikke så stor rolle for Øyvind Kårstad i Skrautvål. Vinterstid går det i «110» på brett nedover fjell og li, og om sommeren går det nesten like fort oppover bratte fjellveggen med joggesko på beina. Uansett så har han en ryggsekk med seg som gir frihet uforglemmelige naturopplevelser.

Greia er at Øyvind er en glimrende hangglider- og paragliderpilot, og jo høyre fjell jo lengre flytur for han. Under motbakkeløpet Bitihorn Opp 6. juli løp han opp fra Båtskardet til toppen på respektable 30. minutter med ryggsekken på ryggen (resultater her). Nedturen forteller han om i videoinnslaget.

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

three × four =