Det blir sykkelfest på Stølsvidda: Valdresrittet 20. juli på Vaset skistadion

Det blir sykkelfest på Stølsvidda: Valdresrittet 20. juli på Vaset skistadion

Det er høysommer på Vaset og Stølsvidda i Valdres og 20. juli inviterer Vestre Slidre IL til Valdresrittet, med start og målgang på Vaset skistadion. Da vil terrengsyklene innta landskapet, omgitt av beitende dyr langs veiene.

Bildet over: Arrangører i Vestre Slidre Il av Valdresrittet på bildet: Fra venstre: Steinar Trøen, Trine Andersen og Henrik Skattebo. Bak sitter arrangementsleder Frank Wangensten-Mo. Foto: Roy Myrland/Langsveien.no

Deltakerne i de 6 klassene, fra junior til elite, kan velge mellom løyper på 11 til 53 km, som tar dem gjennom Valdres’ naturskjønne omgivelser.

Arrangementet er et resultat av stor dugnadsvilje fra både fastboende og deltidsinnbyggere i Vestre Slidre kommune, både i planleggingsfasen og på selve arrangementsdagen. Løypene vil være kjent fra tidligere år, men i år byr Valdresrittet på en spennende nyhet: En ny bro over elva Krokåne er bygd på dugnad av Vestre Slidre idrettslag. Vinterstid vil også denne brua være til stor nytte for løypelaget.

Den offisielle åpningen av brua finner sted 19. juli, med ordfører Haldor Ødegård som snorklipper. Det vil også bli enkel servering til alle som kommer til åpningen.

For mer informasjon og påmelding til Valdresrittet 20. juli, besøk [https://valdresrittet.com/] eller kontakt arrangørene direkte. post@valdresrittet.com

Vladresrittet er en del av valdrestrippelen. Mer om Valdresrittet, -løpet og -rennet her: https://valdreslopet.com/

Pressemelding utstedt av Vestre Slidre IL.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

fourteen + eight =