“Tour de télématique” i Birkebeinerrittet

ABAX Birkebeinerrittet CEO Petter Quinsgaard Geir Andre Lie Jørgen Sogn

 

ABAX, firmaet for elektroniske kjørebøker og utstyrskontroll, stiller til start i Birkebeinerrittet. ABAX har et solid bedriftsidrettslag og lørdag 27. august tråkker de til.

Sykling og langrenn er hovedaktivitetene for telematikkfirmaets idrettsfolk, foruten de heftige bordtenniskampene i firmaets hvile- og aktivitetsrom i Larvik.

Seier og solide plasseringer i Birkebeinerstafetten på ski gjør at de fleste bedriftsidretterne i ABAX er godt kjente på fjellet mellom Rena i Østerdalen og “Dølenes hovedstad”.

ABAX Birkebeinerrittet CEO Petter Quinsgaard Geir Andre Lie Jørgen Sogn

Lørdag 27. august skal ABAX’erne Jørgen Sogn, Geir Andre Lie og CEO Petter Quinsgaard tråkke til så grusen spruter og melkesyra koker i Birkebeinerrittet.

“Tour de finance” er som kjent et “ritt” som går hver eneste dag fra Bærum og Oslo V inn til Aker brygge. For ABAX sitt bedriftidrettslag blir det “Tour de télématique” i årets Birkebeinerritt. Jørgen Sogn får favorittstempelet av sine tre kolleger. Geir Andre Lie og CEO Petter Quinsgaard har trent hardt og “underselger” nok seg sjøl for å komme brutalt fort fra Sjusjøen og ned til Lillhammer.

Følg Birkebeinerrittet her: 

ABAX LARVIK BIRKEBEINERRITTET HAMMERDALEN LARVIK FOTO ROY MYRLAND

Bydels-syklene ved hovedkontoret i Hammerdalen i Larvik er til fri bruk og utstyrt med handlekurv. Små hjul, blir byttet ut med sykler i titusenkronersklassen og tøy og sko som er bygd for fart, når starten går på Rena lørdag 27. august

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

six + five =