Strøm- og nettgigant

Strøm- og nettgigant

 

Strøm- og nettvirksomheten i EB, Lier Everk og Hadeland Energi har slått seg sammen, og har skiftet navn til Glitre Energi.

Tekst og foto Jan Arne Dammen

Gjengen på Buskerud Storsenter fra .v. Hanne, Rune, Jan Åge, Eivind og Unni.
Gjengen på Buskerud Storsenter fra .v. Hanne, Rune, Jan Åge, Eivind og Unni.

Hele EB-konsernet er omfattet av navnebyttet – det betyr at både nettselskapet, strømselskapet, kraftproduksjonsselskapet samles i Glitre Energi. Dette ble bl.a. markedsført med stands på kjøpesentre og torg, der kundene fikk en hyggelig gavepose. Her fra Buskerud Storsenter.

– Vi er tre selskap som nå bygger ETT nytt selskap for fremtiden i Glitre Energi. Sammen er vi blitt større og mer solid, men er fortsatt like lokale. Glitre Energi skal tilby like god kundeservice med lokalt engasjement og rimelige priser, sier Rune Kvam fra Glitre Energi Nett.

Navnebyttet er et resultat av den vellykkede fusjonen av strøm- og nettvirksomheten i de tre selskapene. En målsetting med fusjonen har vært å skape et nytt og robust selskap som er attraktivt for flere nettselskap å bli en del av i fremtiden. Nettvirksomheten i Glitre Energi er nå blant de ti største nettselskapene i landet og leverer strøm til 90.000 nettkunder.

Fra v. Hanne, Rune, Jan Åge, Eivind og Unni.


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

two × three =