Anbefales! Maria Nyegaard på Beitostølen 11.-13. november

Maria Nyegaard Beitostølen Valdres Stavern Videreutviklingskurs egentutvikling
Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/0/3/langsveien.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 1884

 Maria Nyegaard  (bildet over) ønsker velkommen til inspirerende førjulsevent på Beitostølen Resort 12.november 2016!

Maria Nyegaard er tidligere næringslivsleder, og jobber nå lidenskapelig med formidling av menneskets kraft, sannhet og evner. På Beitostølen i Valdres ønsker hun velkommen 11.-13. november. Der blir det inspirerende kunnskap, og potensielt ditt første steg inn i en ny overveldende og fantastisk virkelighet.

Temaet er: HVEM ER VI, HVORFOR ER VI HER OG HVA KAN VI SKAPE?

 

Mer om Maria Nyegaard og programmet :

Hun er foredragsholder, blogger, spirituell rådgiver, tankefeltterapeut og healer. Gjennom sin egen indre og ytre reise, viser hun hvordan våre tanker, følelser, intensjoner og bevisste valg påvirker hvilket liv vi skaper. Hensikten med arbeidet er å bidra til at mennesket klarer å hente frem sitt innerste autentiske JEG og aktivere minnet om hvem vi egentlig er, hvorfor vi er her og hva vi er i stand til å skape.

Program:

LØRDAG
Frivillig tur i naturen kl 9-10.30
Program kl 12-17.30

SØNDAG
Mulighet for individuelle konsultasjoner
Tilgjengelige tidspunkt: kl 10.30, kl 11, kl 13

INNHOLD
Foredrag kl 12-14
«HVEM – ER – JEG? Livets spill og nøkkelen inn»
Gjennom utfordrende, sannhetssøkende, interessante perspektiver, og avansert kunnskap om «feltet» vårt, inviteres det til å åpne hjertet og føle seg gjennom det som blir presentert. For mange vil det kunne igangsette bølger av gammel hukommelse som blir aktivert og minner om hvem vi egentlig er og hvorfor vi er her. Målet er at lytterne skal sette i gang en prosess med å finne tilbake til sin egen sannhet, ta tilbake kraften sin gjennom å gjenopprette kontakt med sitt autentiske JEG og ta første skritt på veien til å skape et liv som anerkjenner og omfavner dette menneskets potensial, ønsker og egenart.
Meditasjon kl 14.15-15
Pust og møte med oss selv i vårt innerste hjerterom

Introduksjonskurs i Tankefeltteknikker kl 15.15-16.30

TFT er en metode som svært effektivt balanserer og leger kroppen følelsesmessig, mentalt og fysisk, gjennom å frigjøre lavfrekvent energi fra energifeltet vårt.
I sin enkleste form er det en teknikk som alle kan lære seg, voksen og BARN, og de som bruker den, opplever nesten alltid umiddelbare positive resultater. Den kan brukes på alle former for ubehagelige følelser og lidelser, inkl fysiske smerter, og har ingen bivirkninger. Selve teknikken er en form for akupressur, hvor man bruker hånden til å tappe/banke på ulike steder på kroppen, samtidig som man fokuserer på en følelse. Det er et utrolig effektivt verktøy for å forstå og erfare at vi faktisk kan hjelpe oss selv med veldig mye, og det kan være starten på en mye større prosess som handler om å forstå hvem vi er og hvilken kraft vi egentlig har.

Avsluttende meditasjon kl 16.30-17.00
Selvhealing og påfyll

Oppsummering og spørsmål kl 17.00-17.30

Velkommen

Pris 1500 NOK pr person for program levert av Maria Nyegaard,
Human Liberation. Individuelle konsultasjoner 1200 NOK

Påmelding til:

maria@humanliberation.net

Maria Nyegaard Michelsen
Mob: 46 92 05 90

Maria Nyegaard Human liberation stavern vestfold Beitostølen Valdres

Maria Nyegaard er er grunnlegger og driver av Human Liberation.

http://www.humanliberation.net/
http://www.humanliberation.net/blog
https://www.facebook.com/humanliberationnorway/

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 × one =