Birkebeienere på lag i StafettBirken

StafettBirken Birken Byggmakker Skattum Terje B. Ranheim, Bjørn Sætre og Ståle Engen.

 

StafettBirken ble en suksess med årets endring av tidligere opplegg. -Alle etappene starter og slutter nå oppe på Birkebeineren skistadion på Lillehammer.

Byggevarefirmaet “Byggmakker Skattum” stilte med flere kundelag i StafettBirken. Byggmester Ranheim A/S fra Leira og Valdres var et av de, og de fire spreke snekkerne leverte en solid prestasjon og 66. plass i herreklassen. På bildet over er fra venstre: Terje B. Ranheim, Bjørn Sætre og Ståle Engen (Håkon Hjelleset var ute på sin etappe da bildet ble tatt red.anm).

. Start StafettBirken 2017

StafettBirken ble arrangert for 8. gang 17. mars. Nytt av året var at hele stafetten var lagt til Birkebeineren skistadion og området rundt. Dermed kunne lagvenner og andre enkelt følge med og heie på de forskjellige etappene. En etappe var på 5 km, de tre andre på 15. km. Tidligere har StafettBirken startet på Rena og fulgt Birkebeinerløypa over fjellet til Lillehammer. Arrangementet krevde dermed mye transport og var heller ikke spesielt sosialt.

Arrangørenes forandring ble en suksess og det var stor stemning i vekslingssonen, der de totalt 221 lagene stort sett var samlet gjennom hele stafetten. Fordelingen på de forskjellige klassene var: 19 damelag, 103 herrelag, 83 mix lag og 6 lag for funksjonshemmede. Resultatlistene og etappetidene er her på Langrenn.com

 

 

Lina Camilla Tellefsen fra ABAX, ble tatt vel i mot av staute Valdriser hos Byggmester Ranheim A/S etter sin etappe

Lina Camilla Tellefsen fra Porsgrunn og som jobber for ABAX i Larvik, ble tatt vel i mot av staute Valdriser hos Byggmester Ranheim A/S etter sin etappe. ABAX sitt bedriftsidrettslag stilte med 6 lag i mix klassen. 3. laget til firmaet for elektroniske kjørebøker og utstyrs-kontroll (som Lina Camilla gikk for) kom i mål en drøy time etter Byggmester Ranheim A/S sitt lag.

Håkon Hjelleset Ståle Engen Stafettbirken byggmakker skattum Foto roy myrland

Håkon Hjelleset på Byggmester Ranheim A/S sitt lag kom i fin stil og med god fart.

Veksling stafettbirken lilleammer foto roy myrland www.langsveien.no

Han overlot refleksbandet, som fungerer som stafett pinne, til stafettspesialist Ståle Engen fra Skrautvål.

Ikke noe kluss. Vekslingene gikk som smurt , på både feller og med klister under skia, etter den oransje streken.

Birkebeineren skistadion på Lillehammer

Birkebeineren skistadion på Lillehammer 17. mars 2017

 

Annonse, ABAX, Elektroniske kjørebøker, Kjørebok , Triplog, Birken, Stafettbirken,

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one + 9 =