Lions marker 100 år med med ny tilhenger og solid dugnad.

President i Lions nord-Aurdal SveinArild Aarø og Past President Ragnar Diseth Foto Roy myrland
President Svein Arild Aarø og past president Ragnar Diseth  (bildet over) i Lions Nord-Aurdal, markerer Lions sitt 100 år jubileum på Ridderrennet.
 Lions er uløselig knyttet til Beitostølen helsesportsenter. Den første Røde fjær aksjonen i 1966 bidrog til å få bygget Erling Stordahl sitt livsverk. Hovedinntektskilder til de sosialt engasjerte og driftige Lionsmedlemmene kommer fra jobbing på skirennet “Valdresmarsjen” og Lions sin tulipanaksjon. Den nye tilhengeren, som brukes av flere Lionsklubber, gjør jobben enklere for de driftige lionsmedlemmene som bidrar til fellesskapet på flere arenaer. Se og hør mere i videoinnslaget under (åpner seg i Avisa Valdres sin avspiller)
Det er to Lions klubber i Valdres:
 

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 + 6 =