#beatbayern ruller på, også på CircleK

Øyvind ølle holm Olsen torgeir larsen thomas Eriksen. #beatbayern Foto roy myrland

I ethvert lokalmiljø,  i enhver by og bygd er lek med ball viktig. På Torstrand i Larvik holder Norges eldste fotball-klubb hus. Ærverdige Fram Larvik har nå flere medlemmer enn “trollungan” på Lerkendal . Det har skjedd etter tidenes mobilisering i leiren  til “sandloppene” (lokalt kallenavn på innbyggere i bydelen Torstrand i Larvik).

#beatbayern prosjektet ble lansert med Jan Åge Fjørtoft, Arne Scheie og Egil Drillo Olsen i spissen, 8. mai.

Torgeir Larsen (i midten på bildet ovet) er en av Fram sine aller ivrigste suporetere. Han har nå kommet hjem fra det store utland, for å “preke og frelse” flere inn i Fram Larvik sin suporterskare på over 1600 (!) betalende medlemmer. Thomas Eriksen (til venstre) og Øyvind “Ølle” Holm Olsen fikk gode argumenter og grei beskjed om å klikke seg inn på #beatbayern og bli med å hjelpe Larvik-kluben til å nå sitt hårete mål om 300 000 medlemmer!

Klikk på videoen under for å høre og se mer om #beatbayern

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

fourteen + 3 =