Norway Home Of Skiing utvider fra 5 til 7 destinasjoner

Norway Home of skiing Geir Bottolfs, Norefjell Skisenter, Kaia Finne, Myrkdalen Fjellandsby, Turid Backe-Viken, Skistar Trysil, Harald Haaland, Myrkdalen Fjellandsby, Mikael Eliassen, Norefjell Ski & Spa, Pål Knutsson-Medhus, Visit Geilo, Marius Arnesen, Norefjell Skisenter, Trevor de Villiers, Kenneth Larsen, Skistar Hemsedal, Espen Bengston, Oslo Vinterpark, Atle Hovi, Beitostølen Resort

Pressemelding
-Norefjell og Myrkdalen nye medlemmer i Norway Home Of Skiing

Den internasjonale samarbeidssatsingen Norway Home Of Skiing (NHOS), som startet som et internasjonalt chartersamarbeid mellom de tre selskapene Skistar Hemsedal, Visit Geilo og Beitostølen Resort, og senere utvidet med Skistar Trysil og Oslo Vinterpark, har fått to nye medlemmer; Myrkdalen Fjellandsby og Norefjell Skisenter. Det betyr at NHOS nå representerer syv ski- og fjelldestinasjoner.

-Med dette er vi på vei inn i eliteklassen blant norske fjelldestinasjoner, sier Marius Arnesen, daglig leder ved Norefjell Skisenter.
-Vi er veldig fornøyde med å bli invitert inn i NHOS. Dette er et stort skritt for oss, å komme inn blant eliten av norske fjelldestinasjoner.
-Sammen med de andre medlemmene i NHOS, har også vi et fantastisk produkt å tilby våre britiske gjester. Norefjells unike sider er et moderne skianlegg med 14 heiser og 1010 meter høydeforskjell, kun 1,5 time fra Oslo, og vi har bakker som passer alle. Norefjell Ski &Spa er en stor og moderne resort med 1.950 senger og alle fasiliteter. Vi gleder oss til å ta imot mange britiske skiturister i vintersesongene fremover, understreker Marius Arnesen.

-Vi har helt klart forventinger om videre vekst internasjonalt, sier administrerende direktør Harald Haaland i Myrkdalen Fjellandsby. -Myrkdalen går inn i NHOS for å ta del i det sterkaste marknadsføringssamarbeidet innafor alpinturisme i Norge, og håpar å kunne bidra til å forsterke totalproduktet til gruppa ytterlegare.
-Me har forventningar om at Myrkdalen held fram den fine veksten destinasjonen har hatt dei siste åra, og ser gjennom samarbeidet fram til å ta imot endå fleire internasjonale gjester som ynskjer å oppleve det beste av det Vestlandet har å by på av skiterreng, sier Harald Haaland.

Foto, fra venstre:
Geir Bottolfs, Norefjell Skisenter, Kaia Finne, Myrkdalen Fjellandsby, Turid Backe-Viken, Skistar Trysil, Harald Haaland, Myrkdalen Fjellandsby, Mikael Eliassen, Norefjell Ski & Spa, Pål Knutsson-Medhus, Visit Geilo, Marius Arnesen, Norefjell Skisenter, Trevor de Villiers, Kenneth Larsen, Skistar Hemsedal, Espen Bengston, Oslo Vinterpark, Atle Hovi, Beitostølen Resort


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

three × five =