Ny direktesending 14. juni kl.17.00

Direktesending skrautvål

Det blir ny direktesending fra Valdres og Skrautvålbygda 14. juni kl 17.00 her på Langsveien.no. Denne gangen vil livestreamen følge sauetransporten inn i fjellet, og vi vil gjøre stopp langs veien for intervjuer. Sendingen strater i sauefjøset vi direktesendte fra 2. mai (se lenken her).

Fra Holdalsfoss der sauefjøset er, går turen opp i Skrautvålbygda og inn til stølen der sauene slippes i kveldinga på stølen til Erland Thon. Der vil det også bli flere intervjuer og Rigmor Orderdalen vil sørge for gode historier og god mat seerne blir fortalt om og vist underveis. Noen av Valdres sine aller beste skiskyttere er det også mulig å se og høre mere til live inne i fjellet denne kvelden.

14. juni er en viktig dag å minnes i fjellheiemn øst i Valdres. Det var da operasjon “Almenrausch” ble gjennomført og hjemmefrontmennene Rolf Arebø og Kjell Skogly ble skutt i Tapptjerndalen inne i Skrautvål sameige. Ordfører i Øystre-Slidre, Kjell Berge Melbybråten, vil fortelle og lese mer om den hendelsen når vi gjør et stopp i Øystre-Slidre på vei mot Svarthamarvegen og saueslippet.

 

Den detaljerte operasjonsorderen for “Almenrausch” kan du lese her

Følg sendingen live på Facebook eller her på Langsveien.no.  Livestreamen starter kl. 16.30 14. juni-


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × three =