Byggvarer til nybygg og restaurering. -Billig, billig! Lapris, lavpris!

Adam Balicki restaurering nybygg byggvarer gipsplater lavpris billig maxbo byggmakker isolasjon rockwool glava norgips nettbutikk saint-gobain foto roy myrland

Landet rundt dominerer store kjeder markedet for byggvarer med sine varehus, hvor alt fra små spiker og sneglegift, til lecapaller og “totom-rundtom” i metervis selges. Planken er dyrere enn brød for meteren og rabatter må en ha konto og betale på kreditt(!), for å oppnå mange steder.

Men, det er håp på Finn.no! -Der er det noe nettbutikker.

Spesialiserte utsalgssteder som hverken har dyre lokaler eller digre administrasjoner, leverer ofte varer til godt under halve prisen av det en kan risikere å måtte betale “Makker-Max-Bygg”-varehusene. En av disse nettbutikkene drives av Adam Balicki på Frogner i Skedsmo (bildet over). Adam Balicki har også eget firma med solide hådnverkere som kan gjøre byggjobben om det er ønsket av kunden.

Adam Balicki restaurering nybygg byggvarer gipsplater lavpris billig maxbo byggmakker isolasjon rockwool glava norgips nettbutikk saint-gobain foto roy myrland

Produkter med lave priser har høy kvalitet og verdensomspennende leverandører av byggvarer, som Saint-Gobain, er en av de som lever til nettbutikken i kjelleren i Trondheimsveien 216 ved E6 rett sør for Gardermoen.

15 cm isolasjon til 40.24 pr m2 og gipslater fra Norgips til 68.- pr stk. (priser augsut 2017 red.anm.) er vel verdt å kjøre ei eller ti mil ekstra for å kjøpe, om restaurering eller nybygg som er på gang.

Husaria.no Adam Balicki restaurering nybygg byggvarer gipsplater lavpris billig maxbo byggmakker isolasjon rockwool glava norgips nettbutikk saint-gobain foto roy myrland

Byggvarer i godt utvalg og med lave priser hos Husaria.no

https://www.finn.no/butikk/husaria.html?tp=35962530d25e8e429bcdf88f9c191b1762047b13de4f21adf64feac4601b5a6c
Kontaktinfo:

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 × three =