“Skippern” kom sikkert og trygt fram

Sten Are Trøite Skippern gustavsen transport valdres folkemuseum kjetting foto roy myrland
“Skippern”, Stein Are Trøite fra Larvik fraktet takelementer til Nord-Aurdal ungdomsskole på Fagernes.

Der bygges ny skole og stadig er det trailere som leverer materiell til prosjektet. Avkjøringen til skolen er midt i bygdebyen og det kan by på utfordringer om det ikke er skikkelige fagfolk somm kjører trailerne. Ei kneik opp til skolen har ført til at redningsbiler har måttet trå til når uerfarne sjåfører har prøvd seg. -Grøftene langs E 16 har vært “fylt opp” med trailere i vinter (ca 70-80 utforkjøringer) .

Sten Are Trøite (bildet over) fra Larvik og transportfirmaet  Gustavsens Transport er både skikket og har erfaring i bøtter og spann, som sjåfør og med å kjøre stor bil sikkert og hensunsfult. Når elementene fra Lett-Tak skulle leveres, var det fram med den signalegule “arbeids-bunaden”, kjettinger og solide hansker i vinterkulda. På parkeringen foran Valdres folkemusem fikk han gjort jobben med kjettingene, før han losset returnerte til “bøkebyen” på tørre og bare vinterveier.

Sten Are Trøite Skippern gustavsen transport valdres folkemuseum kjetting foto roy myrland
Sten Are Trøite legger om til kjetting på den digre semitraileren på parkeringen ved E 16 gjennom Fagernes.
Solide saker.
Slik så det ut i oppkjøringen til Nord-Aurdal ungdomsskole, da det var litt kaos med “uskodd” redskaptidligere i vinter.
Byggeprosjketet er ved mobilkranen midt på bildet.

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 + twelve =