Nytt kunstgress på Blåbærmyra

Blåbærmyra stadion fagernes

 

På Blåbærmyra stadion på Fagernes får Valdres FK nytt gress å spille på i disse dager.

Snøsmeltinga blir påskyndet med både plog og gravemaskin, før det gamle kunsgresset fjernes og nytt legges. De slitne gamle “gresstråene” på banen har gjort sin tjeneste i 16-17 år og får fortjent “vaktavløsning” av spenstige og potente nye “spirer” nå. Været er en utfordring for leggingen av kunstgresset og de første hjemmekampene til Valdres FK planlegges derfor å spilles i Valdres Storhall på Leira.

underlag kunsstgress

Flere hundre kvadratmeter med skumplast skal rulles ut under det nye kunstgresset. Første seriekampen på hjemmebane for 3. divisjonslaget i Valdres FK, blir 21. april mot Skjetten (i Valdres Storhall).

Snøfjerning måking måke Blåbærmyra Valdres FK foto. webcamera

Først må Blåbærmyra stadion måkes, før arbeidet med nytt gress kan begynne. Foto. Webcamera


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

seven − 1 =