“Betroelser” fra en hundekjørerlegende. -Robert Sørlie forteller i Valdres

"Betroelser" fra en hundekjørerlegende. -Robert Sørlie forteller i Valdres

Under Ridderuka, som pågår nå i Valdres, er hundekjøreren fra Hurdals dype skoger, Robert Sørlie, på plass. Han er med i “Vom og hundemat” sitt team og kommer med et par “betroelser” i innslaget under.

Temet består av (bildet over fra venstre: Håkon Sørlie, Robert Sørlie, Pål Skjennum, Roy Storli, Nina Wivesoll Vollen og Ola Martinsen). Kjørere og hunder har depot på Garli og turene går ut derifra med deltagere på Ridderuka. betroelser
Temet som er på Garli  består av fra venstre: Håkon Sørlie, Robert Sørlie, Pål Skjennum, Roy Storli, Nina Wivesoll Vollen og Ola Martinsen). Kjørere og hunder har depot på Garli og turene går ut derifra med deltagere på Ridderuka.

 

Det er 9. gangen for-produsenten fra indre Østfold bidrar til at funksjonshemmede kan få oppleve hundekjøring i høyfjellet mellom Garli og Vinstervatn i Øystre Slidre kommune.

 

En av hundekjørerne er Nina Wivesoll Vollen  (bildet over). Hun kjørte inn til årets 9. plass i Finnmarksløpet 1200 og kom direkte derifra til Valdres for å bidra under i VOM og hundemat sitt tilbud til funksjonshemmede.

Se og hør intervju og betroelsene fra Robert Sørlie i innslaget under


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eleven − one =