Valdres sommersymfoni inviterer -gratisbillett til venner

Valdres sommersymfoni inviterer -gratisbillett til venner
Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/0/3/langsveien.no/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 1884

Med vennskap som festivaltema inviterer Valdres sommersymfoni nye venner til konsert! Vi du ta med din venn helt gratis til en fantastisk konsert med noen av verdens mest kjente klassiske musikere?

Valdres sommersymfoni markerer årets 25-års jubileum med en spesiell aksjon for venner. Kunstnerisk leder for festivalen, Guro Kleven Hagen, forteller: «Det sentrale temaet i årets program er vennskap. Mange tilskuere har besøkt festivalen flere ganger og er blitt godt kjent med oss. Men hvis man kjenner noen som aldri har vært på en Sommersymfoni-konsert tidligere, ønsker vi i anledning 25-årsjubileet å gi ut en gratisbillett til ham eller henne. Både gamle og nye venner skal føle seg velkomne på våre konserter!»

Vær rask

Totalt gir Valdres sommersymfoni ut 25 gratisbilletter til festivalens konserter. Send en e-post med din venns navn og e-postadresse og legg gjerne ved informasjon hvilken konsert du har kjøpt billett til, til post@sommersymfoni.no innen 1. juni. De første 25 som henvender seg, får billett. Så det gjelder å være rask!

Slik gjør du

Denne aksjonen gjelder alle som har kjøpt en konsertbillett til årets festival, og som har en venn som aldri har vært på Valdres sommersymfoni før. Billettinnehaverne kan frem til 1. juni 2019 sende en e-post til kammermusikkfestivalen med vennens navn og e-postadresse og informasjon om hvilken konsert man har kjøpt billett til. Så tar festivalens medarbeidere kontakt med den nye vennen og sender ham/henne billetten på e-post.

Obs: billettsalget er allerede godt i gang, og det er ikke lenger kapasitet på alle konserter. Tilbudet gjelder ikke gratisarrangementene 22. juni og 29. juni.

Mer info på Sommersymfoni.no

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

9 − seven =