Sommerbildet. -Dag Arild

Sommerbildet. -Dag Arild

Dag Arild Bakken er kremmer’n som kan mere enn å synge (se og hør i videoe under)! Han leverer også mat til “halve sommernorge”. MENY butikken på Søndersrødtunet ved Helgeroa slår alle tidligere rekorder i sommer. Kunder fra hele landet gjør mange av sine handler der når de ferierer ute på Neset mellom Stavern og Nevlunghavn.

Også digitalt “tar det av” i sommer også forteller Dag Arild Bakken. Han har ansatt personale til nattskiftet i butikken.  De behandler nettordrer og gjøre klar for utkjøring,  som blir bestilt via MENY sine nettbutikk sider.

Alle kasser i drift og “fullt trykk” store deler av dagen på Søndersrødtunet i finværet i juli.

https://www.youtube.com/watch?v=17jF-Jayogw Alle kasser i drift og “fullt trykk” store deler av dagen på Søndersrødtunet i finværet i juli.

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

three × three =