Fjellet for alle – Mountan Rally Rullestol 2018

Fjellet for alle - Mountan Rally Rullestol 2018

Årets fartsfulle begivenhet, Mountain Rally Rullestol 2018 arrangeres ved Haglebu Fjellstue. Alt ligger til rette for mange fine opplevelser i den spennende løypa, som er utvidet og utbedret fra i fjor. Fart blir det garantert når rally-stjernene Mads Østberg og Anders Grøndal skal konkurrere, i rullestol.

Fjellet for alle! Ordfører i Sigdal Tine Normann og Mona Olsen ved Haglebu Fjellstue fra åpningen i 2017. Foto Jan Arne Dammen

Mountain Rally Rullestol ble arrangert for første gang i fjor og ble en stor suksess. Arrangementet er gratis og krever ingen påmelding. Er du rullestolbruker, eller kjenner du noen som er det? Eller ønsker du bare å prøve en rullestol eller et terrengkjøretøy i fantastiske omgivelser? Da bør du ta turen til Haglebu Fjellstue onsdag 27.juni.

Det vil bli riekelig anledning til å prøve ut nytt utstryr da flere leverandører er til stede med siste nytt!

– Vi har satt opp en bildevegg hvor du kan ta kreative bilder med hjelpemidlene du prøver, familie, venner og kanskje du får med deg Anders Grøndal, Mats Østberg, Himmeljegerne, Åge Sten Nilsen eller konferansier Jan Taulow, forteller Mona Olsen som ønsker alle hjertelig velkommen.

Program onsdag 27.juni

11:00 – Åpning m/ velkomsttale & informasjon
11:15 – Innlegg fra hovedsponsor, Assister Meg
13:30 – Rallyet starter & avsluttes med premieutdeling
16:30 – Foredrag av Himmeljegerne og konsert med Åge Sten Nilsen
18:00 – Arrangementet avsluttes
I tiden fra åpningen er ferdig og til rallyet starter er det god til for alle til å prøvekjøre og teste hjelpemidlene og produktene leverandørene har med seg, både i og utenfor løypa.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nine − two =