«Utsolgt» og «få billeter»

"Utsolgt" og "få billeter"

De fikk en 6’er på terningen i Oppland Arbeiderblad etter konserten i Etnedal. Har du tenkt deg på en av de andre 8 planlagte «Jul med Valdresmål…uten mål og meining» konsertene, bør du være rask med å bestille billetter.  Kasper Dyve, Lars Isachsen Jemterud, Gaute Lein Ausrød og Ørnulf Juvkam er både dyktige og populære spillemenn. Billetsalget går unna og det ser nå ut som de fyller kirkene med konsertene. På Ticketmaster er allerede konsertene i Skrautvål kyrkje og Slidredomen utsolgt (pr. 30.11.22).  Flere billetter her

Tidligere portrett og fortellingen om «Bakstefjøle» med Ørnulf Juvkam Dyve i videoene under.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

16 + 11 =