Sirkuset har ankommet

Sirkuset har ankommet

World-Cup sirkuset i langrenn har ankommet til den julepynta fjellandsbyen og «forestillingen» er klar.

På bildet over er noen av de mange som bidrar til folkefest og internasjonalt fokus på Valdres og Beitostølen fra venstre bildet over: Tor Erik Heyerdahl Nyquist, Erik Østli og Pål Andvord.

Program, startlister ogresultater  for World Cup, fredag, lørd. og søndag er her.

Rigging og testing av utsyr har pågått både seint og tidlig på Beitosølen Skistadion denne uka. Det som dominerte kvelden før helgens skirenn starter var smøretrailerne (noen av de vises under artikkelen). Store doniger med diverse tekniske finesser, skal være med på å sikre utøverne optimale ski.

2. etg i Idrettens Hus er til vanlig arrangørgeneral Erik Østli sitt kontor, men når skirenn nærmer seg flytter også erfarne lokale frivillige inn. Alle med solid erfaring, og som er trygge i sine jobber. Rennene vises på NRK.

 

 

Rigging og testing av utsyr har pågått både seint og tidlig på Beitosølen Skistadion denne uka. Det som dominerte kvelden før helgens skirenn starter var smøretrailerne (noen av de vises under artikkelen). Store doniger med diverse tekniske finesser, skal være med på å sikre utøverne optimale ski.

2. etg i Idrettens Hus er til vanlig arrangørgeneral Erik Østli sitt kontor, men når skirenn nærmer seg flytter også erfarne lokale frivillige inn er. Alle med solid erfaring, og som er trygge i sine jobber med å arrangere skirenn, både for lokale helter og verdenseliten i langrenn. Rennene vises på NRK.

oznorCO_soft

USA sin trailer

 

Pynta juletrær og skikkelig vinter på Beitostølen nå.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

six + one =