Matskatt fra Valdres i Stavern.

Matskatt fra Valdres i Stavern.

Skattejakt er spennende for både små og store. I Stavern kan til og med kaptein Sabeltann finne skatten uten kart. Der har kjøpmann Thomas Eriksen (bildet over) og hans ansatte i MENY butikken ei egen hylle med velsmakende matskatter og en av de er fra Valdres.

Det er Valdresbakst sitt flatbrød som nå er å få kjøpt i sommerbyen der butikkene er åpne hele året. Kjøpmann Eriksen forteller til nettavisa Langsveien.no at når det kommer ønsker fra kunder om spesielle varer, så prøver han så langt det er mulig å skaffe tilveie produktet. Etter en telefon til Valdres så var flattbrødet på plass i hylla her etter få dager, forteller en fornøyd «kremar».

Både kjøpmann Eriksen og bakemester Ola Ingvar Hovi i Valdresbakst (bildet over) anbefaler denne retten med flatbrød fra Valdres. https://www.google.com/amp/s/www.matprat.no/oppskrifter/tradisjon/flatbrodsoll/%3fgoogle=amp

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 × 1 =