Opplev gjestfrihet og fantastiske fjellturer i påsken.

Opplev gjestfrihet og fantastiske fjellturer i påsken.

Valdres og Jotunheimen er to av Norges mest populære områder for friluftsliv og fjellturer.

Hvis du er ute etter en autentisk fjellopplevelse med god gjestfrihet, er Grønolen Fjellgård det perfekte stedet å bo.

Bildet over: Tor Erik Grønolen på Grønolen Fjellgård.

Snekker. Tisleidalen-Go\'biten av Valdres.Valdres industrigulvabrahamsenVaset SkiheiserSøndersrødtunet , stedet hvor folk møtes.GjendeValdresbilTakstkontoret Valdresembsporten betoGrønolen FjellgardHovli autoHageland GjennestadTrollrock 27.-29.juli på Beitostølen.GrobakkenKampenesFram ReinlagValdres utleiesenterValdres BrønnboringVERKSTED: Vi kan tilby følgende: Nytt ATV- og snøscooterverksted, biloppretting, lakkering, felg og dekk, EU-kontroll og Bosch CarService.Hos oss har du det godt. -Storefjell 1001 moh.sebu bil

Grønolen Fjellgård er en familieeid gård som har tatt i mot gjester i over 70 år, men selve fjellgården har vært i kontinuerlig drift siden 1600 tallet. Øyvind og Tor Erik Grønolen, sammen med Tor Erik sine barn Linn Jenny og Øystein med familie, tar i mot gjester fra hele verden.

Tor Erik er verten som tar seg av alt fra innsjekking til å guide gjester på fjellturer og broder Øyvind er ansvarlig for at gjestene får gastronomiske opplevelser av det helt unike slaget.

En av de største fordelene med å bo på Grønolen Fjellgård er tilgangen til fjellene rundt. Med Grønolen som guide, kan du oppleve spektakulære toppturer til fjell som Bitihorn og Synshorn. Du kan også utforske Valdresflye, et høytliggende platå med fantastisk utsikt over fjellene rundt.

Påsken er en spesiell tid på Grønolen Fjellgård. Det er en tid for å nyte fjellene og oppleve den norske naturen på sitt beste. Grønolen tilbyr en rekke påsketurer, inkludert trugeturer og skiturer i oppkjørte løyper. Påsken vil også inneholde underholdning med «The Lost», quiz og påskeaften blir det stor påskebuffet i spisesalen. Tor Erik Grønolen byr også på en guidet trugetur til Synshorn ved Bygdin, om været tillater det en dag i påska.

Men det er ikke bare fjellene som gjør Grønolen Fjellgård til et spesielt sted. Det er også den utrolige gjestfriheten. Grønolen og hans familie ønsker alle gjester velkommen med åpne armer og sørger for at de har alt de trenger for å få en fantastisk opplevelse. Fra de hjemmelagde måltidene til de koselige rommene, er alt på Grønolen Fjellgård designet for å gjøre gjestene komfortable og avslappet.

I dagens verden, der stress og mas ofte dominerer hverdagen, er det deilig å kunne ta en pause og nyte naturen og roen i fjellene. På Grønolen Fjellgård kan du gjøre akkurat det. Med Tor Erik Grønolen som din guide og vert, kan du oppleve alt som Valdres og Jotunheimen har å tilby og komme tilbake til hverdagen full av energi og inspirasjon.

Mer om Grønolen Fjegård her

Valdres BrønnboringHageland GjennestadValdresbilKampenesHovli autosebu bilTrollrock 27.-29.juli på Beitostølen.Valdres utleiesenterGjendeFram ReinlagVaset SkiheiserembSnekker. Tisleidalen-Go\'biten av Valdres.VERKSTED: Vi kan tilby følgende: Nytt ATV- og snøscooterverksted, biloppretting, lakkering, felg og dekk, EU-kontroll og Bosch CarService.Hos oss har du det godt. -Storefjell 1001 moh.Takstkontoret Valdressporten betoValdres industrigulvabrahamsenGrønolen FjellgardSøndersrødtunet , stedet hvor folk møtes.Grobakken

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 + two =