Stølsveien åpner.

Stølsveien åpner.

Vinteren har vært både kald og lang i høyfjellet, og fortsatt holder kulde og snø stand mange steder. I Skrautvål Sameie i Valdres er den østligste delen av Svarthamarvegen fortsatt stengt pga. av sein vår og  snøsmelting.

Frode Håvelsrud Espeseth i veistyret har jobbet både 2. og 3. juni på veistrekningen og konstatert at det trengs noen dager til med fint vær for at veien skal bli farbar. Han har utbedret skader der det har vært nødvendig og styret har bestemt at de lar veien få sette seg fram til onsdag 7. juni. -Da vil veistrekningen fra bommen ved vinterparkeringen på Vingaråsen og videre østover være åpen fra morgenen av, fortalte han til nettavisa Langsveien.no 4. juni.

Mer om Skrautvål Sameie på deres hjemmeside Fullsenn.no her

Videoen under: Slik så det ut i 2020 da Svarthamarvegen ble åpnet for trafikk 4. juni av Torgeir Øyen som var i veistyret den gangen.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twenty − 7 =