«Ville Vesten i Valdres»

«Ville Vesten i Valdres»

 

Dato: 1.-10. september. Sted: Travbanen i Aurdal, Vestringslinna 385, 2910 Aurdal

Vi i Valdres Ride- og Kjøreklubb arrangerer på nytt «Ville Vesten i Valdres». Denne gangen kommer festivalen i en litt ny drakt, men med flere favorittinnslag som gjensyn!
Vi starter uka med et brak og arrangerer Kretsmesterskap i dressurridning for Oppland Rytterkrets for FØRSTE gang i historien! Aldri før har KM kommet til Valdres, og det er en stor ære at klubben står som arrangør i år. Vi får med oss 2 fantastiske dommere, vår trofaste Tina Eidsgaard fra Hallingdal, som har vært fast dommer i klubben i over 20 år. Med seg har hun Aud Kari Fauske, som opprinnelig er fra Etnedal, og har utmerket seg i dressursporten nasjonalt. Det er en stor ære for klubben at en utflyttet dressurstjerne kommer tilbake til sin gamle hjemmebane for å dømme de beste rytterne i Oppland!
KM i dressurridning arrangeres 2.-3. september
Ukedagene blir fylt med foredrag med lokale aktører før vi avslutter uka med høydepunktet «Hestens Dag» 9. september kl 12. Dette blir en dag fylt med aktiviteter og underholdning for hele familien. Arrangementet er gratis og driftes på dugnad. Vi vil trekke frem gratis ridning for barna, Valdres største hester kommer på besøk, det blir fart og spenning på banen med western-innslag. Det blir kjepphest, ansiktsmaling, sprang, dressur, hesteskokasting og mye, mye mer! I år er vi også så heldige at vi har fått med oss Valdres Hundeklubb som bidrar med gøyal underholdning!
For å lose oss gjennom dagen, kommer selveste konferansier Erik Østli! For mange kjent fra skisporten på Beitostølen. Han tar turen til oss på travbanen i Aurdal
Hvorfor er «Hestens Dag» viktig? Dette er et arrangement som skal være gratis for HELE familien. Det er også et arrangement der man ikke trenger å delta på aktivitetene, men kan sette seg ned med en kopp kaffe og bare se på. Mer lavterskel er det vanskelig å få det. Dagen driftes av en gjeng ildsjeler som har sett behovet for en møteplass for barn, unge og voksne. En plass hvor det ikke kreves at man drar frem lommeboka, selv ikke for å få ridd på hest! Så vi håper så mange som mulig heller kjøper en vaffel i kiosken for å støtte oss denne dagen. Vi er forberedt på dårlig vær og setter opp oppvarmet kiosktelt med plass til mange!
Dagen arrangeres i samarbeid mellom Valdres Ride- og Kjøreklubb, Valdres Travlag og Valdres Rideskole.
Ta gjerne kontakt med oss for mere informasjon! Se også hjemmesiden vår: www.valdresrk.no

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

three × 3 =