Takket være Anders.

Takket være Anders.

Potetopptaging og innhøsting i kjøkkenhagen: -Gartner Anders Nordrum deler generasjoners kunnskap.

Bildet over: Anders Nordrum og tidligere Landbruks- og matminister Sandra Borch (Sp) på Løken Gård i Valdres sommeren 2023.

Dyrking av egen mat har opplevd økende popularitet. Takket være erfarne veiledere som bla. Anders Nordrum i Valdres blir denne kunsten mer og mer tilgjengelig for alle.

Anders Nordrum, er en erfaren gartner, som har dedikert sitt liv til å formidle kunnskap om bærekraftig og kostnadseffektiv dyrking i kjøkkenhagen. Ekspertisen er forankret i både praktisk erfaring og formell utdanning. Han har undervist ved Gjennestad Gartnerskole og delt sin innsikt med kommende gartnere. Nordrum har også lært av klostermunker, som har en rik arv av kunnskap om kjøkkenhager, og han bærer stolt denne kunnskapen videre.

Nettsiden www.datsja.no og boka «Berdskapshagen» er en uvurderlige kilder for informasjon. Her finner du verdifulle tips og råd om grønnsaksdyrking og kjøkkenhageopplevelser, uansett hvilke ressurser du har tilgjengelig. Enten du er en erfaren hageentusiast eller nybegynner, vil du finne inspirasjon som vil hjelpe deg med å dyrke dine egne ferske grønnsaker fra egen jord.

Takket være Anders Nordrums dedikasjon til kunnskapsdeling er de nylig høstede potetene og grønnsakene på bildene under mer enn bare en drøm. De er knasende gode, saftige og fri for sprøytemidler – et resultat av kunnskap som har blitt overlevert gjennom generasjoner.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nineteen − three =