På vei til hovedlandsrennet med full bil, skarpe skudd, glatte ski og gode børser

På vei til hovedlandsrennet med full bil, skarpe skudd, glatte ski og gode børser
 På vei til Hovedlansrennet i skiskyting for 15. og 16. åringer i Meråker. Fra venstre: Martin Skrautvol, Skrautvål IL. Anny Myrland. Maria Brenna , Skrautvål IL og Olav Brenna. Foto Roy Myrland
Det er skirenn i Lahti i Finnald og det er skirenn både her og der den nærmeste tiden, men for skiskyttere i 15. og 16. årskalssen er det HL i Meråker som gjelder de nærmeste dagene. Fra Finnmark i nord og til Agder i sør pakkes det skarpe skudd, glatte ski, og gode børser for reisen til hovedlandsrennet på Meråker og Grova skistadion. Meråker skiskytterklubb er arrangør og det hele avvikles 24.-28 februar.  Fra Skrautvål i Valdres reiser bl.a. Martin Skrautvol (klasse 15 år) og Maria Brenna (klasse 16 år.
Totalt er det 323 deltagere påmeldt til normaldistansen i flg. arrangøren og  6 av de er fra Valdres.
Startliste for sprint- og normaldistanse her: http://msssk.no/Skiskyting/HL-2017-sidemeny/Lister/Startlister.html
Arrangørens hjemmeside: http://msssk.no/Skiskyting/Toppmeny/HL-2017.html
20170222_112354
Det er en fordel å ha tråkket sine barnesko i et par høylass i gamle dager når pasaten skal pakkes full for langtur og skiskyting.
 Mye skal på plass og både Anny Myrland og Arne Olav Brenna var enige om at alt var med da den ca 8 timer bilturen startet.  Elisabeth Viste Brenna (helt til høyre på bildet) hadde kontroll på pakkelister og papirer.

Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

8 − six =