Julen sladdes inn…

Julen sladdes RC-klubb Drammen Foto Rune A. Karlsen

I Drammen Rc-Klubb sladdes julen inn i pur kjøreglede! (se videoen “Siste sladden før jul” i bunn av artikkelen).

Fra oppstarten i 2009 til pr dags dato er det helt umulig å se for seg hvor mange millioner runder, som er sladdet, eller hvor mange dekk som er spunnet opp i klubbens regi. Men en ting er helt sikkert, det er tusenvis av timer med pur kjøreglede, og tusenvis av timer med frivillig dugnadsarbeid, som muliggjør det hele.

Drammen Rc-Klubb har siden oppstarten i 2009 vært en viktig arena for veldig mange, og de er naturlig nok veldig stolte over bidrag fra sjåfører kan skilte med. Titler, som norgesmester, europamester og verdensmester, klubbmester og ikke for å glemme alle seirene i løp og cuper som kjøres både i Norge og utenlands.

RC-biler foto Rune A. Karlsen
RC-biler foto Rune A. Karlsen

Med kunnskapen som er opparbeidet fra oppstarten og frem til i dag, har Drammen RC Klubb rykte på seg for å ha vært en viktig pionér for radiostyrt hobby. De har satt standarden for kjøreferdigheter og kunnskap.

Klubblokalene legger til rette for hyggelig samvær, og er for mange en viktig møteplass for sosialisering, mekking, for å få tips til bilene, kjøretrening. Det er også en trygg arena for dem som ikke har interesse av, eller ikke kan, gå på ski, spille fotball, spille i skolekorps og/eller andre fritidsaktiviteter.

RC biler drammen mjøndalen foto Rune A. Karlsen

Klubben har medlemmer i alle aldersgrupper og samfunnslag, hvor alle er like inkludert. I det hele tatt en utrolig flott gjeng som tar godt i mot nye sjåfører og som tar vare på hverandre. De gjør hverandre både flinke og trygge! Det nye lokalet til Drammen Rc-Klubb i Mjøndalen har også egen inngang for forflytningshemmede, for enkel adkomst til lokalet. Så her er alle hjertelig velkommene fortelles det med stor iver.

Stemningen i lokalet er til å ta å føle på den siste åpningsdagen før jul, for i kveld sladdes nemlig (h)julen inn, det er disket opp med rødbrus, pepperkaker og smakfulle smultringer til alle. Så her vil jeg anta at det vil finnes en eller annen julepakke som er rc-relatert under mang et juletre i distriktet i år.

Så da er det bare å ønske både rc-sjåfører og alle andre en riktig god jul ??

Foto, tekst og video: Rune A. Karlsen

https://youtu.be/d0v6r5JYSJs


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

12 + thirteen =