Hytte i Valdres?

Steinar Lyseng VYRK A/S OLAV BRENNA HANSEN VASET SKIHEISER A/S Foto Roy Myrland langsveien.no hyttemessen hellerudsletta
Går du med planer om å kjøpe deg hytte?

(Husk å klikke på “abonner” under videon om du åpner i Youtube.)

På Vaset i Valdres selges det flere mener er noen av de best beliggende tomtene og hyttene nå. Området har unikt fin beligghet og med et godt og trivelig miljø rundt. Svein Erik Ski fra Vaset utbyggingsselskap og Olav Brenna Hansen fra Vaset Skiheiser A/S er på Hyttemessen på Hellerudsletta ved Lillestrøm nå. De to og noen andre utstillere viser og forteller fra “sanseriket” og “hjertet av Norge” for å friste flere til å bruke fritid og penger Valdres.

På bildet øverst er det Steinar Lyseng (til venstre) og Olav Hansen som legger “slagplanen” for siste dag av Hyttemessen for denne gangen

Steinar Lyseng fra trebhandlingsfirmaet VYRK A/S har voldsom pågang på sin stand. Besøkende som skal bygge eller pusse opp, enten det er  hus og hytte, stopper opp på det romslige området for informasjon. -Vi selger direkte til sluttbruker og kan gi tilbud på priser og varer her på messa, avslutter Steinar Lyseng praten.

Se og hør intervjuene i videoen over


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

9 − 6 =