Julemat fra Trøgstad til de firbeinte i “norges minste by”

Aase Strand Marius Degnes Vo og hundemat Verken eller både og MENY Stavern hundefor kattemat foto roy myrland
 Våre firbeinte venner trives også med skikkelig og godt for.

I Trøgstad i Østfold produserer VOM råfor til hunder og katter. Det frossne foret distribuerer over hele landet til utvalgte forhandlere. Leveringen med julemat fra VOM til butikken “Verken eller både og”, og Aase Strand  i Stavern var det Marius Degnes som stod for. -Vi lever hver 14. dag slik at det stadig er ferskt for som selges fra fysedisken her, fortlate han. Butikken “Verken eller både og” har som navnet sier et mangfoldig utvalg. Foruten VOM sine produkter tilbys velværeprodukter, teer og gourmetvarer av Aase Strand i den bugnende butikken, som ligger vegg i vegg med polet i Stavern.

Les om råfor her 

Julemat trøgstad Aase Strand Marius Degnes Vo og hundemat Verken eller både og MENY Stavern hundefor kattemat foto roy myrland
Det er et mangfoldig utvalg i den spennende butikken til Aase Strand (til høyre på bildet over)i Stavern. Frossne storfebein (i den blå posen) fra Vom og hundemat gleder mange firbeinte i jula i år kunne Marius Degnes fortelle

Foto og tekst: Roy Myrland 03.12.18


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nine + one =