Steinkjer Skiklubb arrangør av NM rulleskiskyting 2019

Steinkjer Skiklubb arrangør av NM rulleskiskyting 2019

Forbundsstyret i Norges Skiskytterforbund vedtok på sitt styremøte 23. november at Steinkjer Skiklubb får arrangere NM Rulleskiskyting 2019. NM blir arrangert 20.-22. september 2019.

Gir muligheter

Tildelingen av slike mesterskap er viktig økonomisk for skiklubben, som gir muligheter til å videreutvikle og vedlikeholde anleggene. Ikke minst så er det viktig for rekrutteringen i skiklubben.


– Vi setter stor pris på å få tildeling av et nytt større arrangement. Og vi har en egen arrangementskomite som har vært sentral i gjennomføringen av tidligere større arrangement. Vi har også samarbeidsklubber i nærområdet som støtter opp under slike arrangement, sier gruppeleder i skiskyting Nils Opdahl.

Stor dugnadsånd

Steinkjer Skiklubb sto også som arrangør av NM i 2014 med stor suksess. Dugnadsånden er stor i skiklubben og de har et godt trimmet apparat som er beredt til å ta et så stort arrangement.
– Jevnlige tildelinger av større arrangementet er viktig for å opprettholde kompetansen. Vi opplever det som lett å få folk til å stille opp på denne type dugnad og erfaringsmessig så legges det ned mellom 3000 – 4000 dugnadstimer. For våre utøvere og i nærområdet, så er slike arrangement viktige for å gi en ekstra motivasjon til å fortsette sin idrett og en fin anledning til å vise seg frem på hjemmebane, sier Nils Opdahl.

Arrangementsbyen

For Steinkjer by som ønsker å fremstå som en arrangements by så er slike arrangement viktige. Skiklubben har god støtte fra både kommune og andre lokaler aktører som bidrar til at de kan skape gode rammer rundt slike arrangementer.
– Steinkjer skiklubb vil benytte anledningen til å ønske alle utøvere, støtteapparat og tilskuere velkommen til Steinkjer i september 2019. Vi lover å gjøre vårt beste for at dette skal bli et godt arrangement, avslutter gruppeleder Nils Opdahl.

Steinkjer Skiklubb

Skiskytterforbundet

Av Jan Arne Dammen


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

8 + 20 =