-Jobbe, jobbe, jobbe og alle kjenner noen som kjenner noen, sier ordføreren.

-Jobbe, jobbe, jobbe og alle kjenner noen som kjenner noen, sier ordføreren.

Framoverlente og framtidsrettede ledere i Nord Aurdal Kommune som oppfordrer alle til å framsnakke og påvirke for positiv utvikling i kommunen mot sentrale politikere og embedsfolk.

Fra venstre på bildet over.  Knut Arne Fjelltun, ordfører. Siri Ødegaard, omstillingsleder og kommunedirektør i Nord-Aurdal kommune Martin Sæbu.

(Info bilder fra frokosmøtet i bunn av artikkelen)

Ordfører Knut Arne Fjelltun(Sp) og kommunedirektør Martin Sæbu i Nord-Aurdal kommune inviterte til næringslivfrokost 15. september på Fagernes.

Der ble framtidsrettede og konkrete planer lagt fram for de ca 60 fremmøtte, som etter en velsmakende froskost og sosial mingling, satte stor pris på det som ble presentert. Videre utvikling av Leirin flyplass med gondol(!) opp fra Fagernes sentrum og E 16 gjennom Fagernes stod sterkt i fokus i det som ble forklart om. Ny leder for omstillingsprosjektet i Nord Aurdal ble også presentert. Det er Siri Ødegaard som skal styre og lede kommunen inn i framtiden med god hjelp fra kommunens innbyggere, som fra 16. 09.22 kan komme med innspill, ideer og andre fornuftige tanker direkte på kommunens hjemmeside.

Har du en god ide? Ta kontakt med Siri.

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 × three =