Glimrende!

Glimrende!

Smak på oppskåret rakfisk uten å forplikte deg til en hel fillet.

Det er bare å innrømme. Etter å ikke ha likt rakfisk i over 60 år, har jeg nå «tvangsspist» rakfisk 5 ganger. -Dermed smaker rakfisk  himmelskt godt! 

Bildet over. Daglig leder Edgar Linn i Wangensten a/s med rakfisk og wasabi krydret fjellørret. Rakfisk, er en delikatesse fra Valdres, har lenge vært en smaksopplevelse for de mest eventyrlystne gourmeter. Mange har vegret seg for å kjøpe en hel fillet, kanskje i frykt for at de ikke ville like den. Men nå kan du smake på rakfisk i små 100 grams pakninger fra rakfiskprodusent Wangensten.

De små bitene passer ypperlig i lefse eller som en del av en smakfull asjett med ditt fritt valgte tilbehør. Så hvorfor ikke gi rakfisk en sjanse? Prøv å spise den fem ganger, før du eventuelt sier at det ikke er noe for deg. Som med mange matvarer er det ofte nødvendig å gi det flere forsøk før man kan virkelig sette pris på smaken. – Du kan bli overrasket over hvor godt det smaker!

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

five + 8 =