Trivelig bak løa på Aske

Lørdag 5. juli var det Galleriåpning og Grillkveld på Aske Atelier og Verksted langs Askeveien (Askeskogen står det på de kommunale skiltene).  Det idylliske Atelieet og Galleriet som favner så mye mere enn bare noen bilder på veggene noen hektiske sommeruker, åpnet for sesongen lørdag 5. Juli.


Gjester, venner og naboer var bedt inn til «Grillfeståpning». Underholdningen var det bla. noen av de musikalske og iherdige barn og unge vi har her i Brunlanes og på Kulturskolen i Larvik kommune som stod for.

 Vilhelm

Førstemann ut var Vilhelm Nyby, han hadde sin debut som felespiller. Den unge og lovende felespilleren fra Aske strøk sin bue over strengene i sommerkvelden, og det hørtes lovende bra ut musikken han leverte. Det er bestandig spennende med debut-konserter, og Vilhelm sin, blei en suksess der han stod barbeint og sommerkledd på grasbakken  bak løa på Aske. Flott debut og flott spill!

Pilage People

 

Senere på kvelden spilte det hel nystartede og seriøst bra bandet» «Pillage People» med Helene Foldvik Hersdal (bildet under) som solist opp.

Helene Foldvik Hersdal

Bandet består ellers av:

Susanna

Susanna – bass

 

Kevin – trommer,

Petter

Petter – gitar,

Sunniva

Sunniva – keyboard,

To av de framførte låtene hadde bandet laget både tekst og melodi til sjøl, nemmelig sanngene

«Leon» og «Reflected Image».

Det blei skikkelig «trøkk» under konserten, og publikum var begeistret, det nystartede bandet var virkelig fengende å høre på og hadde en spilleglede som kan føre langt!


Når alt «ånderfødet» var blitt fordøyd blei det grilling, mye og god mat blei laga til og det meste blei spist opp før regnet kom.

 

Det var et livelig kor og dermed herlige toner som lød i den flotte lille grenda på lørdagskvelden her ute på Neset. Innimellom og litt under veis, var det Rune som leda ann i allasangen.


Åpningstider er som følger på Atelieet og Galleriet ..Klikk her!


Atelier og Galleri Aske klikk her

Foto Grete Marie Johnsen

Tekst. PåNeset.no 07.07.08